2013. február 22., péntek

Újra itt

Januárban és februárban jobban rá szoktam érni. Mindig unalmasan és szürkén telnek ezek a  hetek. Decemberben  beterveztem hogy sokkal többet fogok főzni, és sokkal többet tudok majd a bloggal foglalkozni. Ez sajnos nem így történt...kár volt előre terveznem. 
Január első hétvégéjén, mikor bekapcsoltam a gépemet, se kép, se hang nem volt. A 4 és fél éves gépem tönkrement, és nem is olcsó alkatrészt kellett bele vennem. Bár nem ez volt a legnagyobb problémám. Az összes fényképem elveszett róla, szerelőtől-szerelőig vittem, és nem tudták kimenteni a képeimet. Egy cég foglalkozik ezzel, Budapesten, de 100 ezer forinttól kezdődik a javítás, amire nekem nincsen pénzem, akármennyire is fájt a szívem a képekért.
A ballagásomtól kezdve, szülinapok, nyaralások, az alkotásaim...minden rajta volt(5 év képei). Sokan megkérdezték tőlem, hogy miért nem írtam ki CD-re vagy egyéb más módon miért nem mentettem el őket. 
Először is a párom külső HDD-re mentettük az ő, és az én képeimet is pluszba, de az ő masinája 1 hét különbséggel az enyém előtt romlott el...Ennyire szerencsétlenül jártunk. Bár most kaptam egy jó tippet, internetes tárhelyre fogom őket feltölteni, és minden gépről meg tudom majd ezeket nézni.
Ezentúl újra próbálok többet itt lenni, de technika mindig közbe tud szólni.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...