2013. július 8., hétfő

Töltött rántott sajtgolyók

Pár nappal ezelőtt párom ezzel az aprósággal lepett meg, a telefonomból kereste ki valahonnan a receptet.


Hozzávalók:
200g sajt(nekem trappista volt itthon)
2db tojás
zsemlemorzsa
étolaj
kolbász


Elkészítés:

A sajtot lereszeljük, majd hozzáadjuk a tojást és jól összekeverjük.
A kolbászból kisebb darabokat vágunk, hogy jól elférjen a sajtgolyó közepébe.
A sajtból fogunk egy kisebb darabot, a tenyerünkön szétterítjük, a közepébe rakunk egy kolbászdarabkát és golyót formálunk belőle. Zsemlemorzsába forgatjuk.
Közben az olajat felforrósítjuk, és kisütjük benne a golyókat, majd papírtörlőre tesszük.
Salátával ettük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...