(elnézést a képminőségért,de az új gépem nem töltött fel időben)
Hozzávalók:40dkg máj
hagyma
15dkg gomba
25dkg kemény paradicsom
olaj
1,5dl fehérbor
só
fehérbors
csipet bazsalikom
Elkészítés:
- A májat megmossuk, és 2 cm-es kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és felaprítjuk.
- A megmosott gombát vékonyra szeljük, a szalámit pedig csíkokra vágjuk. A paradicsomot leforrázzuk, a héját lehúzzuk, és nyolcadokra vágjuk.
- Serpenyőben forró olajon üvegesre pirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a májat, és állandóan kevergetve, 5 percig pirítjuk. Ezután beletesszük a gombát, a szalámit, és néhány percig még együtt pirítjuk.
- A paradicsomot is hozzáadjuk, ráöntjük a bort, sóval, borssal és bazsalikommal fűszerezzük, majd néhány percig a tűz fölött rázogatva készre pároljuk.
- Sós vízben kifőtt spagettivel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése