Most nagyon jól meg volt szervezve, óriási parkoló állt a rendelkezésre, sokkal nagyobb lett a fesztivál is. Csodálatos napsütéses időben érkeztünk meg, és Bede Róbert főzését tekintettük meg először.
3 gesztenyés ételt készített el (nem édességet) és volt szerencsénk mindegyiket megkóstolni. Fantasztikusan finomak voltak. Először is készített egy gesztenyés zellerkrémlevest, utána gesztenyés csirkemell volt, majd következett a gesztenyés, sajtos saláta rukkolával. Mivel nem rajongok a rukkoláért ez nem is ízlett annyira. De a levest és a húst biztosan el fogom készíteni, mert mindegyikőnknek nagyon ízlett.
Miután a főzőshow véget ért, elindultunk hogy körülnézzünk és megebédeljünk, mert a remek illatokra nagyon megéheztünk.
Töltött lepény:tejföl,sajt,bacon
A nap végén vettünk vargányát, amiből ma készítettem krémlevest.
A környék gyönyörű, remek kirándulóhely, megbeszéltük hogy eljövünk máskor is kirándulni egyet.
Mindenkinek ajánlani tudom, a nagy tömeg ellenére (amit én nem szeretek) nagyon jól éreztünk magunkat, máskor is szívesen jövünk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése