2012. november 30., péntek

Decemberi gasztroprogramok

Adventi csokoládéfesztivál
Budapest, november 30.-december 2.
Kőbányán, a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban rendezik a többnapos karácsonyi kiállítást. Bemutatók, kóstolók, kézműves csokik, édességek, méz vására, valamint tea, forralt bor, meleg sör, sült gesztenye, mézes-és kürtöskalács várja a vendégeket.

Gyulai méz-és mézeskalács-fesztivál
December 7-9.
Három nap, amikor minden a mézről szól. Mézeskalács-gyártás, cukrászati különlegességek bemutatója, kóstolás és vásár, egyéb gasztronómiai élmények, turisztikai látványosságok. A rendezvény központja a városi Sportcsarnok.

Győri Téli Fesztivál
november 30.-december 23.
A Széchenyi téren egymást követik majd a szebbnél szebb ünnepi és adventi koncertek és hangversenyek, vidám gyermekprogramok. A Mikulás is megérkezik gyermekek legnagyobb örömére, miközben zajlik a forralt bor-és mézeskalács-illatú adventi vásár.

Dóm téri Advent
Szeged, november 28.-december 23.
Közép-Európa egyik legszebb terén, a szegedi Dóm téren kézművesek sátrai és egy 200 személyes bálaszínház kapnak helyet november végétől négy héten át. Nemcsak az adventi hangulat, a folyamatosan égő máglyák, a meleg harapnivaló és forró italok melengetik a vásározók testér s lelkét, hanem igényes zenei és színházi előadások is költözhetnek a bálaszínházba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...