2012. április 20., péntek

Tejben sült paprikás hússzelet

Még tavaly valamikor vendégségben voltunk,és ott kóstoltuk ezt a húst.El is kértem a receptet,és azóta többször el is készítettem.Nagyon gyorsan elkészül és laktató.Salátával nagyon finom.


hozzávalók:
50 dkg hús ( pulykamell vagy karaj )
bors
liszt
pirospaprika
tej
olaj

elkészítés
A hússzeleteket kiklopfoljuk és mindkét oldalát sóval, borssal megszórjuk.
Ezután, paprikás lisztbe forgatjuk mindkét oldalát és vékonyan kiolajozott tepsibe, szépen egymás mellé helyezzük.
A hússzeleteket felöntjük annyi tejjel, hogy éppen ellepje őket.
Alufóliával lefedve, előmelegített sütőben megsütjük úgy, hogy a sütés vége felé levesszük róla az alufóliát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...