2012. május 28., hétfő

Névnapi ajándékom

Csütörtökön volt a névnapom,és szuper ajándékot kaptam!!!Párommal kedden voltunk az egyik könyvesboltban,és megláttam Rachel Allen,A család kedvencei című könyvét.Imádom a receptjeit,ha tehetem megnézem a tévében a műsorát.
Rögtön lecsaptam a könyvre,le is ültem a boltban és végiglapozgattam,végül nem vettem meg mert nem volt nálam a könyvutalványom.Nagy meglepetésemre csütörtökön megkaptam a barátomtól a könyvet,nem is sejtettem hogy észrevette hogy tetszik nekem a könyv.

Egy kicsit a könyvről:
15részre van osztva a könyv:
Bevezető
Könnyű családi fogások
Édes ünnepek
Piknik és kirándulás
Fogások gyerekeknek
Tágabb család
Étkezés a szabadban
Házimozi
Nagy ünnepek
Ehető ajándékok
Ahogy anyukám csinálta
Még néhány kedvenc
Hasznos tudnivalók
Tárgymutató
Köszönetnyilvánítás


Már párszor átlapozgattam a könyvet és sok receptet találtam benne amit biztosan kipróbálok még a héten.Egy bánatom van csak a könyvvel kapcsolatban: kevés benne a fotó.Én imádom ha majdnem minden recepthez tartozik egy kép,és nagyon szeretem nézegetni, szeretem összehasonlítani az én főztömet a képen levővel.
Nagyon örülök neki hogy megjelent magyarul is,már gondolkodtam rajta hogy az angol nyelvűt megveszem.
A bolti ára a könyvnek drágább mint a netes ár,inkább megéri megrendelni.

2 megjegyzés:

  1. Boldog névnapot utólag is! Kedvelem Rachel Allent, kíváncsi lennék a szakácskönyvre. Bár én is jobban szeretem azokat, ahol minden recepthez van fotó.

    VálaszTörlés
  2. Először is köszönöm szépen!:) Szerintem az Alexandra könyvesboltban nyugodtan át tudod nézni a könyvet,ott még székek is vannak,meg 1-2 helyen olvasószoba.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...