Elkészítés:
Tészta:
4tojásfehérjét felverünk kemény habbá.
4tojássárgáját kikeverünk 25dkg porcukorral,20dkg liszttel,5dkg darált dióval,1csomag sütőporral,1dl olajjal,2dl vízzel,1kanál rummal és 1kanál kakóval.A tojásfehérjét óvatosan hozzákeverjük a masszához.
Kivajazott,zsemlemorzsával megszórt tepsibe tesszük.
Krém:
1 vanília pudingot,4dl tejbe,3kanál cukorral felfőzzük.25dkg vajat 5evőkanál nutellával összekeverjük és a pudinghoz adjuk.
A krémet rátesszük a megsült tésztára,és csokidarabokkal megszórjuk.
És a ballagási sütik...(sokan vagyunk ilyenkor:))
Mennyi fincsi süti volt a ballagáson... Egyik finomabb, mint a másik! :)
VálaszTörlés(azóta a tesód túl van az érettségi egy részén - kalappal a többihez:))
Hááát igen...egész csütörtökön sütkéreztünk:)De szerencsére sikerült neki az érettségi okos kölök:)
VálaszTörléshány fokos tepsibe, és meddig szoktad sütni a sütit? :)
VálaszTörlésszia,
VálaszTörlés180fokon sütöm a tésztát,és kb.30perc a sütési idő.